Barion Pixel

e-Permetezés applikáció: tedd kényelmesebbé a kötelező adatszolgáltatást!

e-Permetezés applikáció: tedd kényelmesebbé a kötelező adatszolgáltatást! Többé nem jelenthet nehézséget a permetezés bejelentése, naplózása!
e-Permetezés applikáció

Miért használd az e-Permetezés applikációt?

Precíziós gazdálkodás, mezőgazdasági drónok, mesterséges intelligencia, elektronikus gazdálkodási napló és ezernyi más innovatív eszköz… Tagadhatatlan, hogy a digitális korszak határtalan lehetőségei nem csak a high-tech iparágakban váltak mindennapossá, hanem a mezőgazdaságban is.

Biztosan te is látod, hogy az új technológiai megoldások forradalmasítják a növénytermesztést, a betakarítást, a növényvédelmet és úgy általában a mezőgazdasági tervezést. Valljuk be őszintén: egy korszak lezárult. Elérkezett az idő, amikor nem elég tudomásul venned a digitalizációt, de fel is kell használnod annak előnyeit és lehetőségeit.

Egy új korszak küszöbén: e-Permetezés Applikáció

e-Permetezés applikáció

Nemcsak a te életedet és a többi gazdálkodó mindennapjait változtatja meg a digitális korszak.
A hatóságok is lépést tartanak a korral. Ennek köszönhetően 2023. januárjától bevezették hazánkban az úgynevezett Nébih gazdálkodási naplót.

Érdekes látni a technológiának és jogszabályoknak e különös összefonódását. Első hallásra talán felesleges adminisztrációnak tűnik, de valójában egy hasznos adatgyűjtésről van szó. A hatóságok célja a nyomon követés, dokumentálás és elemzés, amelyek később lehetővé teszik a gyors és pontos adatvezérelt döntéshozatalt.

Kötelező permetezési adatszolgáltatás

Már közismert tény, hogy a 10 hektárnál nagyobb összterületen gazdálkodó termelőknek naplózniuk kell a szántóföldi kultúrában végzett rovarölőszeres kezeléseket. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy permetezést vagy egyéb kezelést a munkavégzést követő 24 órán belül fel kell tüntetni a Nébih elektronikus rendszerében.

Az adatszolgáltatást nem érdemes megkerülni, elfelejteni vagy elsunnyogni, hiszen szankciókat vonhat maga után.  

Tíz hektárnál kisebb területen gazdálkodsz? Ne feledd el, hogy az e-permetezési napló vezetése ebben az esetben is kötelező! Az adatszolgáltatás minden termelőre vonatkozik, ám ilyen esetben elegendő január 31-ig dokumentálni az előző esztendőben elvégzett növényvédőszeres kezelésekre vonatkozó adatokat. 

Naplózás néhány gombnyomással

Bonyolult webes felületek? Nehezen követhető adatfeltöltés? Túl drága az időd ahhoz, hogy nehézkes adminisztrációra vesztegesd! Válassz inkább egy gyors, egyszerű és átlátható megoldást. Az e-Permetezés Applikáció felületén néhány gombnyomással teljesítheted az adatszolgáltatást.

Mit nyújt pontosan az e-Permetezés Applikáció?

A válasz egyszerű: az e-Permetezési Applikáció kényelmet és nyugalmat nyújt, amivel ráadásul időt és pénzt is spórolhatsz. Többé nem jelenthet nehézséget a permetezés bejelentése és naplózása. Az okostelefonokon elérhető alkalmazás a lehető legegyszerűbb felületet biztosítja az adatszolgáltatási kötelezettség teljesítéséhez.

Használj egy felületet!

Az e-Permetezés Applikáción keresztül feltöltött adataid közvetlenül a NÉBIH-hez kerülnek. Elegendő tehát egyetlen alkalmazást használnod. Az adatszolgáltatáshoz valójában csak egy okostelefonnal kell rendelkezned, semmilyen más számítógépes ismeret vagy informatikai előképzettség nem szükséges.

e-Permetezés applikáció

Hatékonyabb gazdálkodás

Természetesen te is sokat profitálhatsz az elektronikus permetezési napló használatával. Gondolj csak bele, hogy a permetezési adatok, valamint a későbbi hozamok összevetése milyen hasznos információkkal szolgál. Dönts egy egyszerűség, praktikum és kényelem mellett!

Cikk megosztása

Email
Facebook

Kapcsolódó bejegyzések

Próbálja ki Ön is az E-Permetezés App-ot!

Csak az elérhetőségeit szükséges megadnia és tesztelheti is az alkalmazásunkat!